Студентські будні

Звіт про відвідування заходу 21Т, 31Т

25.04.2023 р. студенти груп  21Т та 31Т  в рамках навчальних дисциплін відвідали одночасно 2 чудових заходи: 
1. Road show від туроператора "TPG", який відбувся в готелі «Sky Loft Hotel Kyiv by Rixwell International» за напрямками Італія та Чорногорія, де провідні менеджери  компанії надихаючи розповіли про країни, регіони, познайомили з готельною базою та найпопулярнішими екскурсіями тощо. 
2. Екскурсія готелем, де нас  гостинно зустріла випускниця  2017 року спеціальності "Готельного обслуговування" Онищук Марія, яка надзвичайно професійно познайомила студентів з діяльністю та особливостями готелю «Sky Loft Hotel Kyiv by Rixwell International» та показала номерний фонд.  Це - стильний готель, розташований в самому серці ділового та історичного центру Києва, являє собою сучасну 24-поверхову будівлю з 310 номерами в урбаністичному стилі, сучасним рестораном і 4 технічно оснащеними конференц-залами, в яких часто проводяться туристичні форуми, семінари тощо.
 
Щиро дякуємо командам  туроператора "TPG" за нові знання та  готелю  "Sky Loft Hotel Kyiv by Rixwell International » за гостинний прийом, професіоналізм, а Марії за закоханість у готельну справу та особисті поради початківцям туристичної галузі. 
 
НВЛ "Туристична фірма"
Шевчук Євгенія
Прокопенко Наталія

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in