Загальні

Хакатон 2024

Вітаємо з перемогою!!!
Результати проведення IIІ Хакатону студентів IT-спеціальностей закладів фахової передвищої освіти м. Києва
03 та 04 квітня 2024 року на базі платформи Discord було проведено III Хакатон студентів IT-спеціальностей закладів фахової передвищої освіти м. Києва. Серед 10 команд, що брали участь у Хакатоні, призові місця на конкурсі посіли студенти КТГГ спеціальностей Інженерія програмного забезпечення та Комп'ютерна інженерія.
 
1 місце - команда "Анонімуси" у складі студентів: Чаговець Євгенія, Манелюк Владислав, Гамалій Владислав, Рудиченко Олег, Булавка Іван.
2 місце - команда "П'ятачок" у складі студентів: Маслак Данило, Лаврик Максим, Турупов Дмитро, Соловйов Артем, Вихор Влада.
3 місце - команда "Zero_Bublik" у складі: Верещака Олександр, Коцюба Давид, Кравченко Олександр, Хібеба Вадим, Чорногор Богдан.
Детальніше ...

Олімпіада з іноземних мов

З метою заохочення здобувачів освіти до поглибленого вивчення іноземних мов, спільного почуття ідентичності та євроінтеграції молоді, викладачами циклової комісії іноземних мов було проведено олімпіаду з англійської, німецької та французької мов.

В олімпіаді взяли участь близько 230 здобувачів. Учасникам були запропоновані завдання на перевірку рівня сформованості граматичних, лексичних навичок, умінь аудіювання та писемного мовлення.

Підбиваючи підсумки проведення змагання, приємно відзначити, що всі здобувачі продемонстрували гідні результати.

Детальніше ...

Чого (не) говорити на співбесіді

28 лютого 2024 року зав. НВЛ «Центр працевлаштування» Валентина Цись разом зі студентами коледжу та зав практикою Людмилою Петренко прослухали практикум «Чого (не) говорити на співбесіді» 

Детальніше ...

Розмова в межах проєкту «Різниця Є»

Здобувачі освіти 32 ГРС(ГО) минулих вихідних 9 березня, завітали до легендарної книгарні "Книгарня Є" на публічну розмову Емми Антонюк в межах проєкту «Різниця Є» з улюбленим шеф-кухарем Євгеном Клопотенком!

Детальніше ...

Конкурс LADIES CHALLENGE 2024 від Monin

Здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Київського фахового коледжу туризму та готельного господарства освітньої програми 241"Готельно-ресторанна справа" Богдана Ліхаманова за підтримки викладача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Дениса Петрунчака, приймає участь у Конкурсі LADIES CHALLENGE 2024 від Monin.

Детальніше ...

Переможці у Всеукраїнському конкурсі «Таємниця генія Шевченка»

Щороку весна нагадує нам про Тараса, про незбагненну суть його Слова. І кожного року в березні українці вшановують пам’ять видатного Кобзаря, патріота України.
Здобувачі освіти 11-ФО та 11-ПВ груп взяли участь у  Всеукраїнському конкурсі «Таємниця генія Шевченка» (платформа «На Урок»). Студенти  дізналися більше цікавих фактів із біографії Тараса Григоровича та краще зрозуміли його творчу спадщину.
Переможці нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів, а решта отримала іменні сертифікати.

Викладач української мови і літератури Кравцова Л.І.

Детальніше ...

Договір про співпрацю з ГО "Центр цифрових досліджень"

05 березня 2024 року директором коледжу Матвієнком А.Т. та Головою громадського об'єднання ГО "Центр цифрових досліджень" Макаренком М.О. було підписано ДОГОВІР про творче співробітництво, партнерство та спільну діяльність: практичну, навчальну, та профорієнтаційну.
Максим - наш колишній студент спеціальності 121 "Інженерія програмного забезпечення". Крім громадської організації вже є директором компанії Daitex Software.
Основна мета діяльності Громадської організації : продукування незаангажованої прикладної аналітики для різних сфер суспільства та ведення наукової та науково-технічної діяльності задля розробки аналітичного ПЗ.
Сподіваємось на плідну співпрацю та реалізацію якісних проєктів найближчим часом.
#ПІТ #КТГГ

Детальніше ...

Відкрита зустріч з експертами

В рамках проведення акредитаційної експертизи ОП ПРАВО за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти в Київському фаховому коледжі туризму та готельного господарства буде проведенна 
Відкрита зустріч: ID 29464 Київський фаховий коледж туризму та готельного господарства, ОП «Право»
Час: 5 березня 2024 13:30 Київ
Підключитись до конференції: https://us04web.zoom.us/j/78798245095?pwd=EaNvbgj4GXzVF5iTxdOax5bKlbdetm.1
 
Ідентифікатор конференції: 787 9824 5095
Код доступу: 2024
Детальніше ...

Log in