Студентські будні

Екскурсія до готелю «Хрещатик»

Здобувачі освіти ІІ курсу відділення туристичного і готельного обслуговування та бакалаврату КТГГ у рамках вивчення дисциплін "Організація та технологія обслуговування в готелях" й "Організація ресторанного господарства" завітали на екскурсію до одного з провідних готельних підприємств Києва, одного з найкращих ділових центрів - готелю «Хрещатик», персонал якого гостинно зустрів студентів та викладачів та надзвичайно професійно познайомив з особливостями даного закладу.

Готель «Хрещатик****» – це ідеальне місце як для бізнес-подорожі, так і для повноцінного комфортного відпочинку. Він відрізняється своїм унікальним місцезнаходженням: на головній вулиці столиці України та майдані Незалежності. Готель «Хрещатик» пропонує 136 комфортабельних номерів різноманітних типів.

Під час екскурсії команда готелю познайомила майбутніх колег не тільки з інфраструктурою закладу розміщення, але й з досить високими вимогами до працівників. Адже на посаду може претендувати людина, яка, крім профільної освіти, володіє іноземними мовами. Здобувачі освіти із захватом черпали нові знання та досвід, скористалися можливістю проконтролювати роботу покоївки після прибирання номера, долучилися до самого прибирання та навіть попрасували постільну білизну. Деякі навіть виявили бажання пройти стажування саме в «Хрещатику».

Висловлюємо щиру вдячність команді готелю «Хрещатик» за гостинну зустріч!

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in