Студентські будні

Безпековий тиждень

З 24.04. по 28.04. 2023 в Київському фаховому коледжі туризму та готельного господарства проводився  «Безпековий тиждень», організований  викладачами циклової комісії природничих дисциплін та охорони праці до Дня охорони праці в Україні.

Цьогорічний девіз: «Безпечне та здорове робоче середовище — основний принцип та право на роботі» здобувачі освіти КТГГ мали можливість творчо та креативно розкрити в конкурсних творчих роботах з наступних номінацій: тематичні презентації; тематичні буклети; тематичні флаєри; тематичні відео; та відвідати гостьові лекції з цікавими спікерами.

Якість і кількість студентських робіт І етапу конкурсу «Безпековий тиждень»  приємно вразила викладачів циклової комісії навчальних дисциплін: «Географія», «Хімія», «Біологія і екологія», «Безпека життєдіяльності та охорона праці».

Крім того, організоване серед здобувачів освіти всіх відділень КТГГ проходження на платформі PROMETHEUS курсу «Перша домедична допомога в умовах війни» налічує 127 сертифікатів. 

Роботи переможців I етапу конкурсу дисципліни «Безпека життєдіяльності та охорона праці» рекомендовані до участі у II етапі конкурсу на рівні міського методичного об'єднання викладачів БЖД та ОП.

 

Голова циклової комісії природничих дисциплін та охорони праці Людмила Красавцева

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in