Студентські будні

Воркшоп «Продукти та страви із стратегічного запасу»

Воркшоп «Продукти та страви із стратегічного запасу»

26 квітня 2023 року циклова комісії підприємництва, торгівлі та біржової діяльності спільно з цикловою комісією харчових технологій провели спільний воркшоп.

У воркшопі «Продукти та страви із стратегічного запасу» взяли участь 123 учасники других та третіх курсів спеціальностей: 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 181 «Харчові технології». Набули фахових компетентностей при виборі продуктів харчування та приготування страв з них. Дякуємо учасникам за творчий підхід та креативність.

З повагою цк ПТБД та цк ХТ

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in