Загальні

Семінар на тему "Нові виробничі технології для продовольчої безпеки"

22 лютого викладачі ЦК харчових технологій та ЦК Підприємництво, торгівля та біржова діяльність разом із здобувачами освіти долучились до семінару "Нові виробничі технології для продовольчої безпеки", що проходив в рамках проєкту Міжнародної організації праці (МОП) та ООРУ "Підвищення стійкості українського бізнесу під час війни".

Під час заходу експерти надали конкретні рекомендації українським компаніям щодо інноваційних методів та високих технологій, які можуть застосовуватись для покращення ефективності та екологічності сільського господарства, поліпшення якості виробництва готових продуктів харчування, підвищення доданої вартості української продукції на світовому ринку.
Міжнародними експертами під час семінару виступали представники Фінляндії – країни, що посіла перше місце за Глобальним індексом продовольчої безпеки в 2022 році.
Семінар відбувся у форматі відеоконференції на базі платформи Zoom.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in