Загальні

Інформаційне повідомлення

Шановні студенти та батьки!

Адміністрацією коледжу протягом 16-19 березня проведено опитування студентів, щодо технічної можливості продовження навчання за дистанційною формою! За результатами цього опитування близько 74 відсотків студентів мають можливість і бажають продовжити навчання. 19 відсотків не мають технічної можливості з різних причин. Близько з 6-ма відсотками встановити зв’язок не вдалося. Враховуючи результати опитування адміністрацією коледжу прийнято рішення про відновлення освітнього процесу з 21.03.2022 року в дистанційній формі з використання  платформ MS Teams, ZOOM, Viber, Moodle тощо.

Для студентів, з якими відсутній зв’язок, адміністрація коледжу пропонує вийти на зв’язок з використанням будь якої форми зв’язку (телефон, сайт, електронна пошта та інші ) для обговорення і з’ясування механізму продовження навчання, особливо для випускних курсів.

Що ж стосується студентів, які не мають технічної можливості продовження здобування освіти в дистанційній формі, адміністрація коледжу через завідуючих відділеннями запропонує індивідуальну форму здобуття освіти до появи технічної можливості здобування освіти в дистанційній формі!

Заняття в дистанційній формі будуть проводитись за розкладом, затвердженим на другий семестр.

Адміністрація коледжу в умовах військового стану сподівається на порозуміння з боку студентів та їх батьків!

 

 

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in