Календар подій

Україна-2020 Рекомендовані

Деталі:

  • Дата та час:
  • Місце:

Гострою проблемою сучасного ринку праці як в Україні, так і в багатьох країнах Європейського союзу є міжнародне визнання національних документів про освіту для можливого працевлаштування закордоном . Проблема потребує невідкладного вирішення шляхом уніфікації кваліфікаційних вимог до підготовки спеціалістів різних освітніх рівнів та об’єднання спільних зусиль органів державної влади, роботодавців, навчальних закладів. Важливим кроком на шляху до її розв’язання має стати німецько-український проект «Україна-2020»

2 жовтня  у заходах, присвячених презентації проекту і організованих за ініціативи директора фірми «Sterova» Рольфа Шульца, взяв участь директор коледжу Анатолій Тихонович Матвієнко. Відбулась зустріч з представниками: від Центрального відомства з питань сприяння іноземним спеціалістам (Нижня Саксонія) – Гідом Клеммом, від Ремісничої палати міста Оснабрюк - Клаудіа Хінц. Обговорювались завдання та механізми взаємовигідного партнерства для одночасної підготовки та перепідготовки спеціалістів з України.

Сподіваємось на успішну реалізацію проекту «Україна-2020», плідне співробітництво та можливу участь в ньому нашого навчального закладу.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in